Darıdere Tabiat Parkı
Balıkesir / Edremit / Doyran
Puan 4 154 Derecelendirme 123 Yorumları okuBalıkesir / Edremit / Doyran
Puan 4 154 Derecelendirme 123 Yorumları oku
Emre Karali Google Yorumu 3 ay önce
İşletme değişmiş. Son derece güzel bir park. Dağların ortasında yayla gibi bir yer. Orman dere göl şelale harika bir doğa. Wc duş mutfak net mevcut. Kamp kişi başı 51 tl. Giriş otomobil için 31 tl.
Cihat Oz Google Yorumu 3 ay önce
Mükemmel bir yer.Doğasıyla,yürüyüs parkurları,şelaleleri,doğal havuzları ve dereleriyle mutlaka görülmesi gereken bir yer.En az 3 günlük bir tatil yapmanızı tavsiye ederim😉
Ergin Tonkur Google Yorumu 3 ay önce
Agustosta gitmistim . Hayatım boyunca gitmesem problem olmazdı. Keşfedilmeden önce çok güzel olabilirmiş. Yerli turistler ve yerli işletmeciler zarar vermiş. Üzüldüm açıkçası.
Erkan Sonar Google Yorumu 6 ay önce
Kampa ulaşım yolu çok bozuk, 15 km lik yolda aracınız yüksek değilse 2-3 kez altını taşlara sürtersiniz. Ayrıca Lastiklerinizin de taşlar tarafından kesilmesi ihtimali söz konusu.O sebeple yol çok uzun sürüyor. Biz oraya gittiğimizde kampa gelirken aracının lastikleri kesilen birinden 611₺ ücret istediler tamir icin, tam bir fırsatçılık ornegi,çok şükür yanımızda köpük vardı, adama verdikte en yakın yerleşim yerine kadar lastiği idare etmiştir.
Mekanda elektrik ve su dışında başka hizmet yok, parka gelen kampcilar soyulması gereken avanaklar olarak görülüyor olmalı ki istenen rakamların başka bir açıklaması yok. Kişi başı 41₺ + Araç ücreti 51 ₺+ çadır ücreti 51 ₺ talep ediliyor ki kampa gelen kişiden araç ve çadır ücretinin ayrıca istenmesi anlaşılır gibi değil.
Dışardaki herhangi bir kasaptan en fazla 21₺ ye rahatlıkla alabileceğiniz bir paket pişmemiş tavuk pirzola için 151₺, 51₺ alabileceğiniz bir paket köfte için 181 ₺ talep ettiler ki, hiç birşey almayıp kampı kaçarcasina terk ettik.
yasemin tokmak Google Yorumu 4 ay önce
Inanılmaz felaket bir yola sahip, özellikle arabanız alcaksa içinizin acıyacaği bir yola sahip, ufak bir su birikintisi gibi görünen, doğal güzellik denilen, ama bu güzelliği daha makul yerlerde bulabileceginiz çeşitte bir yer. Zamanı da güzelmiştir. Buna istinaden çok yazılar yazilmış. Bir tabiat parkı var denilmiş. Ama sonuç hüsran. Herhangi bir mekan yok. Bence gormenizi gerektirecek birşeyde yok.