Rota Planlama Yayında. Hemen Deneyin

Kamp Malzemeleri Almak İçin İhtiyaç Kredisi Çekilir mi?

Artık ihtiyaç kredisini talep etmek için bankaya gitmek de gerekmiyor

Kamp Malzemeleri Almak İçin İhtiyaç Kredisi Çekilir mi?
Murat SARI

Murat SARI 7 ay önce yazdı

Tüm Yazıları Sende yazar ol

İhtiyaç kredisi, insanların acil olarak nakit paraya gereksinim duyduklarında bankalara başvurarak kullanabildikleri bir kredi türüdür. Acil nakit ihtiyacının mutlaka belirli bir alışverişe yönelik olması şartı aranmaz. İhtiyacınız ne olursa olsun, banka kredisi kullanarak nakit gereksinimini karşılayabilirsiniz. Dolayısıyla kamp malzemeleri satın almak için de ihtiyaç kredisi çekilebilir.

Kamp malzemeleri pek çok farklı kalitede olabiliyor ve bu da fiyatları etkileyen bir unsurdur. Özellikle çadır, şişme yatak ya da kamp sandalyesi gibi ürünlerde yüksek kaliteden şaşmamak için hatırı sayılır bir bütçe ayırmak gerektiği bilinir. Herkesin halihazırda ayrılmış bir bütçesi olmadığından devreye ihtiyaç kredisi giriyor. Bu kredi, her türlü ihtiyacı karşılamak amacıyla kullanılabilir. Dolayısıyla kamp malzemelerinde kaliteden ödün vermeden alışveriş yapmak için siz de kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Artık ihtiyaç kredisini talep etmek için bankaya gitmek de gerekmiyor. Dijital kanallar aracılığı ile talep kolayca iletilebiliyor. Tüketiciler ne kadar banka kredisi kullanmak istediklerini belirledikten sonra vade seçeneklerine ve faiz oranlarına yine internetten online olarak göz atabilir. Bu sayede ihtiyaç kredisinin geri ödeme planı bütçeye göre ayarlanabilir. Özellikle Enpara.com üzerinden ihtiyaç kredisi hesaplama işleminin kolaylıkla yapılabildiği biliniyor.

Kredi Başvurusundan Önce Hazır Hesaplama Aracını Kullanın!

Ülkemizde dijital banka dendiğinde ilk akla gelen platform Enpara.com oluyor. Aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin de başvurduğu ilk platform olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü sitede hazır bir kredi hesaplama aracı bulunuyor. Bankadan ne kadar kredi talep ettiğinizi ilgili alanda işaretledikten sonra vade sayısını da belirleyin.

Bu sayede faiz oranı ve her ay ne kadar geri ödeme yapacağınız anında karşınıza çıkıyor. Bütçeniz doğrultusunda size en uygun geri ödeme planını kendiniz belirleyerek ve vade sayısını seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde geri ödeme planının sizi ekonomik anlamda zorlamaması için mutlaka hazır hesaplama aracından faydalanın.


En Düşük Faiz Oranına Sahip İhtiyaç Kredisini Hangi Banka Veriyor?

İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler banka seçimini de titizlikle yapmalıdır. Bu noktada akıllardaki ortak soru en düşük faizi hangi bankanın sunduğu oluyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi de yine Enpara.com tarafından sunulduğu için çok sayıda kişinin bu bankaya yönelmesine şaşırmamak gerekir. Faiz oranları oldukça makul ve bu sayede ihtiyaç kredisinin geri ödeme planının tüketicileri zorlamasının önüne geçiliyor. Online olarak basit bir araştırma yapabilir ve bankaların güncel kredi faiz oranlarına göz atabilirsiniz.

İhtiyaç kredisinde faiz oranı kadar önemli olan bir diğer parametre de dosya masrafı konusudur. Bildiğiniz gibi bankalar dosya masrafı kesintisi uyguluyor ve bu meblağ da bankaya ya da talep ettiğiniz kredi tutarına göre değişiyor. Ancak Enpara.com dosya masrafı kesintisi uygulamıyor. Elbette tüketiciler için bu durum yüz güldürücü nitelikte çünkü talep edilen kredi tutarından bir kesinti uygulanmadan banka hesabına yatırılması önemlidir.


En Fazla Ne Kadarlık İhtiyaç Kredisi Çekebilirsiniz?

Kamp malzemeleri satın almak için en fazla ne kadar kredi talep edebileceğiniz konusunu da ele alalım. Enpara.com üzerinden kredi talebinde bulunduğunuzda 1.000 TL ila 250.000 TL arasında dilediğiniz meblağı seçebilirsiniz. Ancak öncesinde satın almak istediğiniz malzemeleri belirleyin ve fiyatlarına göz atın.

Sonrasında ne kadar nakit paraya ihtiyacınızın olduğunu net bir şekilde belirleyin. 70 bin TL’ye varan meblağlarda banka kredisi kullanabiliyor olsanız da sadece ihtiyacınız olduğu kadar kredi talebinde bulunmanızda fayda var.

İhtiyaç kredisinin geri ödemesini ise 36 aya varan vade seçenekleri eşliğinde yapabilirsiniz. Bu vade sayısı bankalar tarafından belirlenmiyor. Ülkemizde geçerli olan ve ilgili yasalar kapsamında ihtiyaç kredisi vade sayısı 36’yı geçemiyor. Dolayısıyla hangi bankaya yönelmiş olursanız olun en fazla 36 ay vade seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. Elbette isterseniz geri ödemenizi sadece 3 ay vade ile yapabilir ya da 12 ay vade seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Peki, başvuruyu nasıl yapabilirsiniz? Dijital bankacılık kapsamında kredi başvurunuzu da internetten online olarak yapabilirsiniz. İlgili sayfa üzerinden başvurunuzu kolayca iletmenizi sağlayan hazır formlar bulunuyor. Bu formları doldurun ve gönderin.

Enpara.com kısa zamanda ihtiyaç kredisi başvurularını değerlendiriyor ve tarafınıza bir geri dönüş yapılıyor. Eğer banka kredisi talebiniz onaylanırsa size görüntülü arayarak ya da bulunduğunuz yere gelerek ulaşıp kredi alma aşamalarını tamamlamanızı sağlıyorlar. Kredi tutarı hesabınıza geçtiğinde ise kamp malzemeleri için alışveriş listenizi eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Eğer merak ettiğiniz farklı konular varsa internet sitesinden öğrenebileceğinizi de ekleyelim. Dosya masrafsız ve düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanarak ihtiyaçlarınızı ertelemeden karşılayabilirsiniz. Kamp malzemelerinde ise en kaliteli ürünleri satın alabilir ve bütçe endişesi yaşamadan alışveriş yapmanın keyfini sürebilirsiniz.

Kamp Malzemeleri Almak İçin İhtiyaç Kredisi Çekilir mi?
Tarih 2023-10-24 22:00:00

Yorumlar
Yorum Yok
Son Eklenenler
Deniz Can SÖNMEZOĞLU

Köye Taşındım Geçinebilir miyim? Kemer Sıkma Yöntemleri!

Deniz Can SÖNMEZOĞLU 5 ay önce

Murat SARI

Hayat kurtaran seyahat siteleri

Murat SARI 5 ay önce

Deniz Can SÖNMEZOĞLU

Taş Fırın Nasıl Yapılır?- Kendin Yap DIY

Deniz Can SÖNMEZOĞLU 6 ay önce

Murat SARI

24 SAAT HAVUZUN DİBİNDE ÇADIR KAMPI

Murat SARI 7 ay önce

İbrahim DEVECİ

Kamp Tatili Zamanı: Hayatınızı Kolaylaştıracak Teknolojik Kamp Ürünleri

İbrahim DEVECİ 7 ay önce

İbrahim DEVECİ

Doğanın Kucağında Bisiklet: Temel İpuçları ve Rehber

İbrahim DEVECİ 7 ay önce

İbrahim DEVECİ

Bushcraft sizce nedir ? Gelin bir göz atalım

İbrahim DEVECİ 7 ay önce